Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Premium Invest Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Pasta matuit sticla
200 lei
Brand
GlassMat
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
GlassMat, pasta pentru matuit sticla (reciclabila) - matuire chimica

Caracteristici: Destinata pentru gravarea chimică a suprafețelor de sticlă. Glassmat - este sub formă de pastă, o masa cremoasa de culoare albă. Se aplică pe o suprafață plana, intr-un strat de 3-4 mm cat mai uniform.

Condițiile de depozitare: In recipiente din plastic, în interior la temperaturi de 5-40 C. Termen de valabilitate 12 luni de la data fabricației

Precauții: Evitați ingestia și atingerea suprafețele sensibile. Aplicarea unei paste la scară industrială necesită aparatura de aerisire si de evacuare a aerului în camera de lucru. Oricum, fata de alte produse, este o pasta care poate fi atinsa cu mana libera.

Domenii de Folosinta: Modele, desene, texte, etc aplicate pe sticla plana, oglinzi de sticla,  pahare de vin, scrumiere, farfurii pentru hoteluri si restaurante, alte articole din sticlă, vitralii, oglinzi, mobilier din sticla, pentru vitrine de design, oglinzi, geamuri portelan, premii de prestigiu, camere pe geamurile auto, gresie, faianta, suprafețe de lucru din granit, portelan, ceramica.

Consum: Pasta folosita se poate reutiliza, iar in aceste conditii, 1 kg poate acoperi cca  20-25 mp

Metoda de aplicare: Înainte de fiecare utilizare, se amestecă bine. Aplicați un strat de 3-4 mm cat mai uniform. După 8-9 minute pasta se poate colecta iar sticla va fi clătita cu apă și uscata.

Notă: Nu permiteți contactul prelungit cu obiecte metalice, acestea vor oxida. Pasta nu reacționează cu ceara, vopsea acrilica și alti polimeri acrilici, acestia fiind utilizati ca o limitare a acoperiri de protectie.

Pret 0,750 kg : 200 lei (produs sigilat, ambalaj original)
Pret 0,500 kg : 145 lei
Pret 0,250 kg :  90 lei
Pret 0,100 kg :  40 lei
Din Gura in Gura